Senarai Wakil Pengedar Sah Shaklee

Salam pembaca,

Ada setengah pengguna atau pembeli lebih suka dapatkan barang secara C.O.D iaitu cash on delivery. Mungkin mereka yang berminat untuk COD mempunyai pengalaman menjadi mangsa penipuan online. Duit dah transfer ke dalam akaun penjual, tapi barang lambat dapat atau tak dapat langsung. Tapi sebagai penjual pernah juga jadi mangsa. Pembeli dah janji nak beli barang, bila kita dah beli dan hubungi untuk penghantaran tiba-tiba tak jadi. Macam mana tu? Sendiri mau ingatlah kan.. Biasalah.. Itulah adat dalam urusan perniagaan. 🙂

Ada juga beberapa pembeli yang berurusan dengan saya lebih gemar dapatkan barang secara cod. Saya takda masalah untuk hantar barang tersebut. Asalkan kawasan penghantaran adalah sekitar kawasan saya. Antara lokasi yang saya cover untuk cod ialah Batu 3 Shah Alam, Seksyen 15  Subang JayaGiant Seksyen 13 Shah Alam, Seksyen 7 Shah Alam, Universiti Malaya dan Pantai Dalam. Pernah sekali saya terpaksa cod ke Bukit Jalil. Tapi itu pun salah saya. Sebabnya boleh pula tertinggal barang customer dekat rumah. Terpaksa lah saya hantar kali ke dua dan lebih jauh daripada tempat yang asal. Huhuhu.. Tak kisah lah, janji customer puas hati.

Habis tu kalau ada pembeli yang jauh dan luar dari kawasan nak dapatkan barang Shaklee secara cod macam mana? Haa.. jangan risau.  Berikut adalah senarai wakil pengedar dibawah tajaan saya untuk seluruh Malaysia.

 wakil-agen-dan-pengedar-shaklee-seluruh-malaysia-vitamin4kesihatan

Kedah / Kelantan

Kawasan: Sg Petani, Kota Bharu
Pengedar: Normani (1135004)
Hp: 019-4048888

Selangor / Kuala Lumpur

Kawasan: Taman Lestari Perdana, Puchong, Glenmarie,
Pengedar: Norafizah (1073999)
Hp: 013-2650885

Kawasan: PPR Pantai Dalam
Pengedar : Waheeda (956461)
Hp: 017-6798468

Kawasan: Fakulti Sains Universiti Malaya, Sijangkang
Pengedar : Salmah (1092201)
Hp: 012-6941859

Kawasan: Sumber Manusia Universiti Malaya, Kota Kemuning
Pengedar : Norazlina (1142589)
Hp: 013-3722739

Kawasan: Kota Damansara, Saujana Utama
Pengedar : Norshahamiza (1076268)
Hp: 013-3807245

Kawasan: PJS, Sunway
Pengedar : Rolyza (956465)
Hp: 019-2989638

Kawasan: Seksyen 11 Shah Alam
Pengedar : Amlina (956464)
Hp: 019-3715300

Kawasan: Seksyen 13 Shah Alam,
Pengedar : Siti Nor Jannah (SID 956462)
Hp: 019-2337607

Kawasan: Unisel, Ampang
Pengedar : NurDiana (SID 1142559)
Hp: 014-2225740

Kawasan: Hi Tech Padu
Pengedar : Sayidatun Najihah (SID 1057242)
Hp: 019-6060995

Kawasan: Batu Caves, Menara TM
Pengedar : Wan Rozainie (SID 956466)
Hp: 012-4338250

Kawasan: Pelabuhan Klang
Pengedar : Nor Azmi (SID 1151309)
Hp: 017-2689286

Terengganu

Kawasan: Kuala Terengganu,
Pengedar : Ruzita (SID 1138918)
Hp: 013-8708624

Melaka

Kawasan: Bandar Melaka, Alor Gajah
Pengedar : Halimah (SID 1150366)
Hp: 017-6485232

Johor

Kawasan: Johor Bharu
Pengedar : Nur Adila (SID 1140072)
Hp: 016-7443914

Sabah

Kawasan: Kota Kinabalu, POS Malaysia Sabah
Pengedar : Malneh (SID 1137897)
Hp: 013-8708624

Kawasan: Taman Golden City, Kota Kinabalu
Pengedar : Corazon (SID 1164541)
Hp: 017-815798

Kawasan: Sipitang
Pengedar : Norji (SID 1151644)
Hp: 012-8228606

Sarawak

Kawasan: Bintulu
Pengedar : Angela (SID 1160796)
Hp: 013-8170058

Ini adalah senarai ahli Shaklee yang berdaftar dengan saya di bawah empayar jutawan iReach yang terlibat dengan bisnes Shaklee. Untuk yang daftar keahlian Shaklee hanya untuk makan sendiri tiada dalam senarai. Itu pun atas permintaan mereka sendiri. Saya masih lagi mencari wakil pengedar di Perlis, Perak, Pulau Pinang serta luar negara. 🙂

Berminat untuk menjadi ahli Shaklee dan menjadi daripada sebahagian empayar iReach?

sertai-shaklee-jadi-ahli-shaklee-daftar-shaklee-vitamin4kesihatan-cheq-eem-sid917511-v4k-member-shaklee-harga-ahli-shakleeDAFTAR KEAHLIAN SHAKLEE SEKARANG!!

4 comments to Senarai Wakil Pengedar Sah Shaklee

  • sobri yaacob  says:

    bagus senrai ni sis..
    memng sngat membantu bg yg suka beli scara COD

    • Cheq Eem  says:

      harap dapat membantu mereka yang mencari pengedar di kawasan berdekatan.. kawasan grik pun saya takda lagi.. mungkin sobri boleh jadi wakil saya di sana.. 😛

  • Khir Khalid  says:

    Semoga terus sukses & sukses… aamiin.. 🙂

    • Cheq Eem  says:

      insya-allah… terima kasih…. 🙂

Isikan Komen Anda Disini