Slide # 1
 

Set Kecantikan Shaklee – Vitamin E, Vitamin C, B Complex dan ESP

Set kecantikan dalam produk Shaklee ada macam2.. Antara yang paling tip top ialah Vivix dan Collagen Powder.. Dua2 ni adalah jenis minum.. Vivix hanya ambil 1 sudu teh sehari, collagen pula satu paket sehari di bancuh dengan ape juga jenis minuman..  Bila bagi tau harga kedua2 brg nie respon nya ‘mahal nya…… ‘, ‘mahal jugak ehh…..’, ‘alamak xda bajet lah…’ hehehe…..

Tapi jangan risau…  Ada juga produk Shaklee lain mampu memberikan hasil yang baik untuk dapat kan kulit yg cantik.. Kalau ada yg ‘kureng’ bajet tapi nak dapat kan hasil yg terbaik korang boleh cuba cadangan saya sepert di bawah:-

1) Vitamin E(120) + Vitamin C 500mg (180) +  ESP (850g) = RM 391.50

2) Vitamin E(120) + Vitamin C 500mg (180) + B Complex (120) = RM 295.25

3) Vitamin E(120) + Vitamin C  500mg (180) = RM 241.50

Harga yang saya nyatakan di atas adalah untuk FULL SET dan boleh dimakan dalam tempoh 3-4 bulan.. Rasanya berbaloi lah kan harga tersebut untuk tempoh 3-4 bulan… Satu pelaburan yang berbaloi untuk kecantikan dalam jangka masa yang panjang.

ESP – Soy Protein Isolate Powder

ESP – Soy Protein Isolate Powder

Chewable Vita-C™ 100 mg

Chewable Vita-C™ 100 mg

B-Complex

B-Complex

Vita-E Complex®

Vita-E Complex®

Hubungi saya sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Set Kecantikan Shaklee sebagai makanan tambahan untuk mendapatkan kulit yang cantik cara semulajadi. Setiap pembelian melayakkan anda untuk mendapat konsultasi. Jadi, tunggu apa lagi, cepat dapatkan dengan segera. Jangan jealous kalau tengok orang lain dah cantik dan jelita. 🙂

Disclaimer:
* Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah. Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Follow Cheq Eem on Google+!

Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

Call/SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

Isikan Komen Anda Disini