Set Kesihatan Asas Shaklee – Vita Lea + B Complex + Ostematrix

Adakah anda seringkali menghadapi masalah seperti ini?

stress

tickTertekan dengan masalah di tempat kerja, di rumah, di jalan raya

tick

Penat, letih dan lesu setiap kali pulang dari tempat kerja

tick

Tidak dapat beri tumpuan di tempat kerja akibat letih

tickSakit tulang belakang, pinggang apabila melakukan kerja-kerja rumah atau di pejabat

Muka kelihatan pucat, sakit serta tidak bermayatick

Kita tidak boleh lari daripada masalah seperti yang saya nyatakan seperti di atas. Tetapi apa yang boleh kita lakukan ialah cuba elakkan masalah tersebut menggangu kehidupan seharian kita. Ianya juga sebenarnya adalah sebahagian daripada kesan apabila tubuh badan kurang mendapat sumber nutrisi yang lengkap.

Pengambilan multivitamin adalah salah satu cara bagaimana kita dapat membekalkan tubuh badan dengan nutrisi yang lengkap dalam seharian. Sebenarnya badan kita memerlukan dos vitamin yang lebih tinggi daripada apa yang diperolehi daripada makanan. Disebabkan itu lah pakar nutrisi mencadangkan supaya kita mengambil multivitamin setiap hari untuk memberi kesan kesihatan yang baik dalam jangka masa yang panjang.

Shaklee adalah pilihan tepat?

“Kajian yang dijalan kan pada tahun 2007 menunjukkan bahawa mereka yang mengambil suplemen Shaklee selama lebih daripada 20 tahun mempunyai kesihatan yang lebih baik berbanding mereka yang mengambil suplemen lain atau pun mereka yang tidak mengambil suplemen langsung”

Pengambilan vitamin keluaran syarikat Shaklee memberi jaminan bahawa produk mereka SENTIASA SELAMAT, SENTIASA BERKESAN dan SENTIASA MESRA ALAM. Saya memilih Shaklee kerana yakin akan keberkesanan nya dan alhamdulillah saya telah merasai kesan  positif terhadap kesihatan saya. Jika saya sudah, anda bila lagi?

 

shaklee-set-basic-1

Vita-Lea: Multivitamin & multimineral yang diformulasikan khusus dengan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa. Pengambilan 2 biji sehari dapat membekalkan nutirisi yang lengkap untuk keperluan harian.

B-Complex: Menawarkan rangkaian vitamin B yang lengkap, mengandungi 8 jenis vitamin B iaitu B1, B2, B3, B5, B6, B12, Biotin  bagi membantu memelihara kesihatan yang baik. Di tambah dengan asid folik di mana bagus untuk ibu yang sedang mengandung.

Ostematrix: Mengandungi kalsium, magnesium, fosforus, vitamin D, zinc, kuprum, manganes dan boron untuk membantu penyerapan pada tulang dengan lebih berkesan. Pengambilan kalsium sepanjang hayat dengan senaman yang teratur dan diet yang seimbang dapat mengurangkan penyakit osteoporosis.

Hubungi saya sekiranya anda berminat untuk dapatkan SET KESIHATAN ASAS SHAKLEE seperti di atas. Kesihatan kita harta kita. Sebarang pertanyaan anda akan dilayan secepat mungkin. Ramai sudah pengguna yang berpuas hati dengan keberkesanan produk ini. Jika mereka sudah, anda bila lagi?

Disclaimer:
* Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah. Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Follow Cheq Eem on Google+!

Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

Call/SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

Isikan Komen Anda Disini

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.