ajht shaklee tagged posts

Caratomax Untuk Kesihatan Mata dan AJHT Untuk Sakit Lutut Kini Dah Kembali

Salam pembaca,

Produk Shaklee memang sentiasa laris dan hangat di pasaran. Bila terima maklumat dari Shaklee produk sekian-sekian ‘.. is available now‘ berpusu-pusu orang pergi beli, sama ada walk in di branch ataupun order secara online. Lepas 2,3 hari dah out of stock. Kadang-kadang dalam masa satu hari pun dah boleh habis. Memang stress dibuatnya. Pada mereka yang mempunyai sedikit modal boleh lah beli awal untuk pelanggan yang memang setia. Buat peniaga yang tiada modal pula terpaksalah gigit jari sampai stok muncul. Ada sesetengah distributor yang masih baru lagi risau pelanggan lari dan beli dengan orang lain. Dah adat berniaga kenalah terima. Tapi kalau servis dan konsultasi yang kita beri untuk pelanggan tip top, berada dalam kelas AAA mesti dia akan sabar dan tunggu sampai barang ada. 🙂

Alhamdulillah akhirnya dua produk yang dicari oleh ramai pengguna Shaklee telah kembali...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Set Kesihatan Sendi Shaklee Kembalikan Kekuatan Lutut

Salam pembaca,

Kali ni saya nak kongsikan dengan pembaca tentang masalah sakit lutut.. Ada 3 faktor yang boleh menyebabkan masalah sakit lutut.. Yang pertama ialah faktor usia.. Kalau orang tua mengadu sakit lutut adalah perkara biasa yang kita dengar kan.. Ini kerana semakin bertambah usia kita, semakin kurang kekuatan tulang dan sendi.. Tapi sekarang ni ada juga mereka yang berusia lingkungan 30-an ada masalah sakit lutut..

Pernah tak ditegur macam ni :-

‘Eh, muda-muda lagi dah sakit lutut.. itu belum tua lagi tu..’

Haishh…memang terasakan.. Nak pula bila yang tegur tu orang yang dah berusia 50-an tapi masih lagi steady, sihat dan kuat.. Apa yang menyebabkan orang muda mempunyai masalah sakit lutut? Faktor yang ke dua ialah pekerjaan.. Sebagai contoh pekerja gudang yang terpaksa mengangkat barang berat setiap hari.. Atau pekerja hotel yang bekerja di bahagian khidmat pelanggan.. Kadangkala atas tuntutan kerja mereka terpaksa berdiri sepanjang hari..

Akhir sekali faktor yang ke tiga i...

Jom Baca Lebih Lanjut.......