blogger tagged posts

Meriahnya Sepetang Bersama Blogger 2014

Salam pembaca,

Maaf agak terlewat untuk update entri pasal event Sepetang Bersama Blogger pada Sabtu lepas. Agak sibuk dengan urusan peribadi, kemudian dengan isu MH370 pula menyebabkan mood untuk menulis pun tiada. Semoga kita doakan pesawat MH370 dijumpai secepat mungkin dan mendoakan segala urusan mencari dan menyelamatkan dipermudahkan.

Ok, berbalik pula kisah SBB2014 anjuran Denai Hati Network. Saya sangat teruja apabila dapat berkumpul dengan rakan-rakan blogger yang selama ni hanya jumpa di alam maya. Walaupun tidak dapat berkenalan dengan semua tapi masih sempat jumpa dan tegur rakan-rakan yang selalu saya terjah masa blogwalking. Tak kisah lah mereka kenal ke atau tak kenal, tapi buat-buat kenal jer. Hahaha.. Memang itu pun tujuan nya datang majlis macam nie. Hehe..

Tahniah kepada pihak penganjur yang telah berusaha keras memastikan majlis ini berlangsung dengah penuh gah dan meriah...

Jom Baca Lebih Lanjut.......