cabaran blog update tagged posts

Misi Menyahut Cabaran April

Salam pembaca,

Bulan April ni saya ada misi yang nak kene capai. Misi apa? Misi nak post entri dalam blog sebanyak yang mungkin. Haha.. Ye lah, blog saya ni rekod paling banyak entri dalam sebulan ialah 18 post, bulan November 2013. Adoii, sikit sangatkan? Tak macam blog blogger yang hebat. Jadi macam mana lah blog ni nak mesra Google. Bila tak mesra Google, macam mana nak naik ranking. Dan yang paling penting SEO pon kena mantap dan power juga.

Jadi saya nak sahut cabaran upline saya untuk publish seberapa banyak entri yang boleh untuk bulan ni. Minimum entri pula ialah 20. Dan sebagai balasan, ada ganjaran yang bakal menanti kepada mereka yang berjaya. Hadiah pula memang tertarik, menarik dan meletup. Iaitu JAM TANGAN! 😀

Sekarang ni baru ada 4 entri untuk bulan April, dan ini adalah entri yang ke 5. Ya, ampun. Sikit bebenor. Hehe.. Jadi saya ada masa 20 hari untuk melaksanakan misi ‘Juara Blog Updated’...

Jom Baca Lebih Lanjut.......