charity walk tagged posts

ATV Ride, Rose2Rose Charity Walk dan Ostematrix Shaklee

Salam pembaca,

Aktiviti hujung minggu saya selalunya mesti dipenuhi dengan pelbagai aktiviti outdoor. Memang tak reti nak dok diam dekat rumah. Kadang-kadang sampai kawan nak ajak lepak siap tanya dulu ‘minggu ni masuk hutan mana pulak?’ Hahaha… Perli baik punya kan. Nak lepak siang memang ler dah ada program tapi kalau nak lepak malam boleh lagi sebenarnya. Sesi ngeteh ke, sesi ngopi ke. Ok jer uolss.. ๐Ÿ˜€

ATV Ride @Cahaya SPK Shah Alam

Minggu lepas hari Sabtu pergi layan main ATV dekat Cahaya SPK Shah Alam. Teringin nak cuba permainan ATV ni dah lama. Kos bayaran main ATV boleh tahan gak. Bila survey dekat RM 100 juga. Kebetulan jumpa voucher Groupon yangย  murah, jadi terus beli untuk 8 orang. Cuma RM28 setiap seorang. So oklah.. Walaupun track pendek jer, tapi untuk beginner atau pertama kali nak cuba sesuai juga. Enjoy sangat.!

Tapi rasa tak puas bermain ATV tetap ada. Baru nak ambil feel biasakan diri dengan ATV dah habis 5 laps...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Jom Pergi Charity Walk For Humanity

Salam pembaca,

Saya nak ajak pembaca untuk menyertai satu aktiviti amal yang dianjurkan oleh Aqsa Syarif iaitu program Rose2Rose Walk For Humanity yang akan diadakan pada 16 March 2014 di Padang Merbok, Kuala Lumpur.. Acara jalan kaki sejauh 5km ini bertujuan untuk mengutip dana sebanyak RM1.5 juta untuk disumbangkan kepada 3 buah negara iaitu Palestin, Syria dan Rohingya, RM500,000 bagi setiap negara.. Projek dari wanita Malaysia untuk wanita dan kanak-kanak bagi 3 negara tersebut telah dilancarkan pada Oktober 2013.. Jom ramai-ramai mana yang tinggal sekitar Kuala Lumpur untuk ikut serta aktiviti amal ini.. Yang di luar K.L pun boleh join juga kalau berminat.. ๐Ÿ™‚

rose2rose-charity-walk-for-humanity-2014Cikgu Fitness Kevin Zahri pun ada juga nanti.. ๐Ÿ™‚

Macam mana nak join ?

Semua orang pun boleh join.. Setiap individu yang ingin menyertai perlu membayar yuran penyertaan sebanyak RM48 melalui akaun bank yang dinyatakan seperti di dalam poster....

Jom Baca Lebih Lanjut.......