fitosterol tagged posts

Testimonial Phytocol-ST Shaklee Menurunkan Kolestrol Cara Semulajadi

Salam pembaca,

Alhamdulilah, National Conference Shaklee bagi tahun 2013/2014 telah pun berlangsung selama 3 hari pada 6 – 8 June 2014 bertempat di Sunway Pyramid Convention Centre. Majlis tersebut berjalan dengan lancar dan disambut dengan penuh meriah oleh para pengedar Shaklee di seluruh Malaysia. Lebih membanggakan pada tahun ini CEO Shaklee iaitu Roger Barnett telah turun padang untuk meraikan para pengedar yang cemerlang sepanjang sesi tahun 2013/2014. Tapi saya bukan nak cerita pasal National Conference, saya nak cerita tentang produk terbaru yang dilancarkan pada hari tersebut. Iaitu produk Phytocol-ST Shaklee,  merupakan supplemen yang berasaskan tumbuh-tumbuhan yang telah diuji berkesan dalam menurunkan kolestrol secara semulajadi.

phytocol-st shakleeDah periksa kadar kolestrol dalam darah? Kalau belum cepat-cepat pergi jumpa dokter dan buat ujian. 🙂

Manfaat Fitosterol Untuk Kesihatan

Boleh sebut tak fitosterol ni? Hehe.. Bunyi sebutan pun dah dekat-dekat dengan bunyi kolestrol...

Jom Baca Lebih Lanjut.......