hotel pullman putrajaya tagged posts

Meriahnya Sambutan Master Celebration Shaklee

Salam pembaca,

Baru-baru saya berkesempatan menghadirkan diri ke majlis Master Celebration Shaklee yang bertempat di Hotel Pullman, Putrajaya. Sebelum ni memang ada beberapa kali sambutan sebegini diadakan, tapi sayangnya tak berkesempatan untuk pergi. Macam tahun lepas, majlis untuk Master Lyna Noh dan Master Zainul saya pergi ke Krabi pula. Rugi sangat tak dapat bersama-sama meraikan kejayaan mereka. Bila dengar, baca dan tengok gambar-gambar yang di upload dalam group bisnes jeles betul. Meriah katanya..

Kali ni bila dapat tahu ada lagi majlis Master Celebration cepat-cepat booking date untuk aktiviti hujung minggu. Last minute juga baru diumumkan tarikhnya. Nasib baik takda apa-apa program. Jadi dapatlah lihat dan merasa sendiri kemeriahan pasangan master yang diraikan. Mana tau bila dah datang majlis nie terkena tempias jadi Master dengan cepat. Hehe.. Aminn….

Tapi apa benda Master Celebration ni? Master Celebration ni adalah satu penghargaan dari pihak syarikat untuk pengedar Sha...

Jom Baca Lebih Lanjut.......