keahlian shaklee tagged posts

Jamuan Raya Ketuk-ketuk Aidilfitri iReach Family

Salam pembaca,

ketuk-ketuk-aidilfitri-ireach-family-shaklee-vitamin4kesihatan-5

Seperti biasa sepanjang Syawal memang ramai yang buat jamuan hari raya dihujung minggu. Selain daripada jemputan geng-geng kaki outdoor, geng blogger, keluarga Shaklee saya iaitu iReach Family pun ada buat jamuan raya. Terima kasih kepada pengasas iReach iaitu Master Lyna dan Master Zainul yang sudi mengadakan jamuan raya yang besar besaran dan meriah di Hotel Grand Bluewave, Shah Alam.

Program pada hari tersebut bermula jam 2.00 petang sehingga 5.00 petang. Alhamdulillah ramai jugak yang dapat meluangkan masa. Rasanya lebih kurang 300++ kot yang datang. Masing-masing datang dengan keluarga dan bawa anak-anak. Perkara biasa dalam keluarga iReach Shaklee bawa anak-anak. Bukan setakat program raya jer boleh bawa anak-anak, program rasmi Shaklee memang dibenarkan bawa anak. Saya bawa anak tekak jer.. Hahaha….

Macam-macam makanan yang ada pada hari tersebut. Saya tak ambil pula gambarnya...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Fenomena Tsunami Shaklee Melanda Malaysia

Salam pembaca,

dr forrest c shaklee inspiration

Alhamdulillah semakin hari semakin ramai rakyat Malaysia yang memilih untuk menjadi ahli Shaklee. Sama ada tujuan mereka menjadi ahli untuk menikmati pembelian barangan pada harga ahli, ataupun yang menjadi ahli untuk jana pendapatan tambahan. Mereka juga sanggup mengeluarkan yuran keahlian sebanyak RM65 semata-mata untuk membeli produk Shaklee yang berkualiti pada harga ahli dan jimat sehingga 5-20%. Tanpa perlu melantik mana-mana artis menjadi duta Shaklee, jualan produk Shaklee laris bagaikan pisang goreng setiap tahun. Cukup sekadar pengalaman pengguna sendiri untuk mempromosikan produk Shaklee. Apa yang kami dapat bila promosi produk Shaklee? Dah tentu lah komisen lumayan. Sebab tu lah ‘I love Shaklee very much!‘ 😀

Yup, Shaklee sekarang ni tersangat lah popular terutama dalam dunia internet. Google apa sahaja tips berkaitan kesihatan mesti akan dikaitkan dengan Shaklee...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Keunikan Bisnes Shaklee Pada Gelaran Nama dan Pangkat

Salam pembaca,

Bila terkenang balik kisah pertemuan saya dengan Shaklee tersenyum sorang-sorang. Mana taknya, sebulan kenal Shaklee, terus jatuh cinta. Orang cakap cinta pandang pertama. Dan sampai sekarang nie semakin tebal rasa cinta dengan Shaklee. Kenapa agaknya eh? Adakah sebab produknya yang berkesan? Atau adakah sebab pemilik Shaklee iaitu Roger Barnett yang handsome dan bergaya? Dan adakah sebab Shaklee menjanjikan pulangan lumayan dalam perniagaan? Semua itu memang antara faktor kenapa saya sayang dengan Shaklee. Tapi apa yang membuatkan saya sayang lebih banyak dengan Shaklee ialah berada dalam kumpulan bisnes yang penuh dengan aura positif dan pelbagai sentuhan yang penuh dengan magik.

shaklee ceo Roger BarnettInilah Roger Barnet, Ceo Shaklee Corporation. Handsome tak? Rasanya Eshamz Halim handsome lagi. 😛

Salah satu sebab yang membuatkan saya rasa uniknya kumpulan bisnes kami iaitu iReach ialah gelaran atau pun nama yang kami panggil untuk Upline, Downline ataupun Subline...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Meriahnya Sambutan Master Celebration Shaklee

Salam pembaca,

Baru-baru saya berkesempatan menghadirkan diri ke majlis Master Celebration Shaklee yang bertempat di Hotel Pullman, Putrajaya. Sebelum ni memang ada beberapa kali sambutan sebegini diadakan, tapi sayangnya tak berkesempatan untuk pergi. Macam tahun lepas, majlis untuk Master Lyna Noh dan Master Zainul saya pergi ke Krabi pula. Rugi sangat tak dapat bersama-sama meraikan kejayaan mereka. Bila dengar, baca dan tengok gambar-gambar yang di upload dalam group bisnes jeles betul. Meriah katanya..

Kali ni bila dapat tahu ada lagi majlis Master Celebration cepat-cepat booking date untuk aktiviti hujung minggu. Last minute juga baru diumumkan tarikhnya. Nasib baik takda apa-apa program. Jadi dapatlah lihat dan merasa sendiri kemeriahan pasangan master yang diraikan. Mana tau bila dah datang majlis nie terkena tempias jadi Master dengan cepat. Hehe.. Aminn….

Tapi apa benda Master Celebration ni? Master Celebration ni adalah satu penghargaan dari pihak syarikat untuk pengedar Sha...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Tips Jadi Pengedar Shaklee Yang Hebat Di Program Jom Hebat

Salam pembaca,

Salah satu tips untuk menjalankan perniagaan MLM mestilah pandai pilih bisnes group. Bukan semua bisnes group sedia memberikan komitmen dalam beri bimbingan dan panduan. Kata kunci untuk berjaya dalam bidang MLM ialah kita mesti RAJIN. Sebabnya bisnes kita, keuntungan kita dan cara kita. Pilih cara yang betul, maka berjaya lah kita. Pilih cara yang salah, tersungkur lah jawabnya.

Salah satu kelebihan menjadi ahli Shaklee dibawah kumpulan Master Lyna Noh dan Master Zainul ialah kesungguhan mereka dalam memastikan sulur galur atau keturunan iReach (dulu dikenali Lady Boss) mendapat latihan, bimbingan, sokongan, tips berjaya dan sebagainya untuk jadi seperti mereka. Walaupun kami selalu mendapat coaching secara On-Line, tetapi sekali sekala Off-line coaching akan diadakan juga. Salah satu off-line coaching yang disediakan ialah Program Jom Hebat...

Jom Baca Lebih Lanjut.......