kelebihan menjadi ahli shaklee tagged posts

Keunikan Bisnes Shaklee Pada Gelaran Nama dan Pangkat

Salam pembaca,

Bila terkenang balik kisah pertemuan saya dengan Shaklee tersenyum sorang-sorang. Mana taknya, sebulan kenal Shaklee, terus jatuh cinta. Orang cakap cinta pandang pertama. Dan sampai sekarang nie semakin tebal rasa cinta dengan Shaklee. Kenapa agaknya eh? Adakah sebab produknya yang berkesan? Atau adakah sebab pemilik Shaklee iaitu Roger Barnett yang handsome dan bergaya? Dan adakah sebab Shaklee menjanjikan pulangan lumayan dalam perniagaan? Semua itu memang antara faktor kenapa saya sayang dengan Shaklee. Tapi apa yang membuatkan saya sayang lebih banyak dengan Shaklee ialah berada dalam kumpulan bisnes yang penuh dengan aura positif dan pelbagai sentuhan yang penuh dengan magik.

shaklee ceo Roger BarnettInilah Roger Barnet, Ceo Shaklee Corporation. Handsome tak? Rasanya Eshamz Halim handsome lagi. 😛

Salah satu sebab yang membuatkan saya rasa uniknya kumpulan bisnes kami iaitu iReach ialah gelaran atau pun nama yang kami panggil untuk Upline, Downline ataupun Subline...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Duit Bonus Shaklee Dah Masuk

Salam Pembaca,

Alhamdulillah… Hasil usaha berbisnes dengan Shaklee sepanjang bulan lepas dah dapat.. Pagi nie bila check Maybank dah bertambah nilai baki dalam akaun.. Hehehe… Walaupun tak banyak macam bulan lepas, tapi rezeki tetap ada.. Pasang surut dalam sesuatu bisnes tu biasalah… Adat katanya.. 🙂

Kalau nak merasa bonus Shaklee masuk setiap bulan kena lah berani, rajin, berusaha dan berhati kuat.. Setiap bulan kene achieve sales target .. Kalau sales masyuk, bonus pun masyuk.. Kalau malas nak buat sales tak dapat lah apa-apa.. You work hard, you get it…!!

bonus shaklee

Sumber gambar dari Google

Dengan Shaklee, bonus paling rendah yang kita boleh kita dapat RM 25++ .. Bergantung pada usaha kita setiap bulan macam mana.. Maksimum bonus boleh cecah sehingga RM XXX,XXX … Yup.. 6 angka tau.. Setiap bulan pulak tuu.. Phewww…. Tapi untuk sampai ke tahap tu bukan nya mudah… Banyak cabaran dan dugaan… Bertahun-tahun jugak lah para leader boleh berjaya sampai ke tahap tuu....

Jom Baca Lebih Lanjut.......