minuman protein tagged posts

Promosi ESP Shaklee March 2014

Salam pembaca,

Teruja, terkejut, berdebar, gembira dan macam-macam perasaan lagi bila dapat tahu promosi bulanan Shaklee untuk bulan ni ialah Energizing Soy Protein atau lebih senang disebut ESP. Memang dah lama saya nantikan bila agaknya Shaklee nak buat promosi untuk ESP. Bila dapat berita dari whatsapp bisnes group, upline saya bagi tau promo bulan ni ialan ESP rasa macam tak percaya jer. Betul ker nie? Last sekali promosi untuk ESP ialah pada bulan Oktober 2012. Lama betul tak muncul promo Beli 6 percuma 1. Setahun lebih penggemar ESP menunggu. Dan akhirnya, promosi ESP muncul kembali untuk tahun 2014. Yeahhh….

ESP sudah semestinya produk yang paling HOT, FAMOUS, POPULAR dan BEST SELLING di antara berpuluh produk keluaran Shaklee. Kebanyakkan mereka yang dah mencuba ESP mesti akan beli lagi termasuk saya. Walaupun rasanya ada setengah pengguna boleh terima dan ada yang tak berapa nak suka tetapi mereka tetap akan beli. Tentang harga pula mereka tak kisah...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Khasiat Cinch Shake Mix Shaklee

Salam pembaca,

Tahu tak anda selain daripada ESP, produk minuman yang berasaskan soya keluaran Shaklee ialah Cinch Shake Mix. Cinch Shake Mix mempunyai 3 perasa iaitu Vanilla, Chocolate dan Caffe Latte berbanding ESP yang hanya mempunyai satu perisa sahaja iaitu Vanilla. Keistimewaan Cinch Shake Mix Shaklee ialah diformulasikan mengandungi  LEUCINE  maka sebab itu ianya sesuai bagi mereka yang serius untuk menurunkan berat badan. Selain daripada itu ianya juga boleh dijadikan sebagai minuman sarapan pagi yang berkhasiat.

Cinch™ Shake Mix

Fakta Nutrisi Hidangan Cinch Shake Mix dan ESP

Sekilas fakta mengenai Cinch Shake Mix ialah setiap hidangan Cinch ialah membekalkan tubuh badan kita dengan 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral penting serta 6gm serat larut. Kandungan index glisemiks juga rendah sebanyak 22, oleh itu dapat membekalkan tenaga serta mengekalkan paras gula di dalam badan. Bagaimana pula dengan kandungan nutrisi bagi setiap hidangan Cinch? Sila lihat gambar di bawah.

 cinch shake shaklee

Klik un...

Jom Baca Lebih Lanjut.......