non-gmo soy tagged posts

Promosi ESP Shaklee March 2014

Salam pembaca,

Teruja, terkejut, berdebar, gembira dan macam-macam perasaan lagi bila dapat tahu promosi bulanan Shaklee untuk bulan ni ialah Energizing Soy Protein atau lebih senang disebut ESP. Memang dah lama saya nantikan bila agaknya Shaklee nak buat promosi untuk ESP. Bila dapat berita dari whatsapp bisnes group, upline saya bagi tau promo bulan ni ialan ESP rasa macam tak percaya jer. Betul ker nie? Last sekali promosi untuk ESP ialah pada bulan Oktober 2012. Lama betul tak muncul promo Beli 6 percuma 1. Setahun lebih penggemar ESP menunggu. Dan akhirnya, promosi ESP muncul kembali untuk tahun 2014. Yeahhh….

ESP sudah semestinya produk yang paling HOT, FAMOUS, POPULAR dan BEST SELLING di antara berpuluh produk keluaran Shaklee. Kebanyakkan mereka yang dah mencuba ESP mesti akan beli lagi termasuk saya. Walaupun rasanya ada setengah pengguna boleh terima dan ada yang tak berapa nak suka tetapi mereka tetap akan beli. Tentang harga pula mereka tak kisah...

Jom Baca Lebih Lanjut.......