Omega Guard tagged posts

Cara Dapatkan Omega Guard Shaklee Dengan Harga Murah

Salam pembaca,

Bulan ni adalah bulan terbaik untuk dapatkan minyak ikan yang paling tulen, paling asli, mempunyai gred farmaseutikal dan tinggi kandungan DHA dan EPA. Omega Guard Shaklee memang pilihan terbaik berbanding dengan minyak ikan yang ada dipasaran. Masih belum terlambat kalau nak mencuba. Dengan promosi hebat bulan ni anda boleh dapat penjimatan yang banyak!

Sepatutnya promosi ni Shaklee lancarkan masa bulan September hari tu. Baru lah bersesuaian dengan sambutan Hari Jantung Sedunia pada bulan tersebut. Sebabnya kebaikan minyak ikan ni sangat sinonim dengan kesihatan jantung,  menurunkan paras kolestrol disamping merendahkan risiko serangan stroke yang menjadi punca utama rakyat Malaysia meninggal dunia.

Tapi takpa lah. Kempen menjaga kesihatan jantung bukan untuk bulan September sahaja. Ianya patut diteruskan sepanjang masa. Kalau paras kolestrol tinggi dan susah nak turunkan elok sangat borong Omega Guard bulan ni. Hehehe…

omega guard shaklee minyak ikan terbaik di dunia

Beli 6 Percuma 1, Beli 2 Diskaun 5%

Jadi macam ...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Promosi Omega Guard Shaklee Disember 2013

Salam pembaca,

Berita baik untuk semua pengguna tegar Shaklee.. Seperti biasa setiap bulan Shaklee akan membuat promosi Buy 6 Free 1.. Jadi untuk bulan Disember 2013  supplemen yang terpilih ialah OMEGA GUARD.. !! Awal tahun hari tu dah ada promosi untuk Omega Guard.. Nampaknya sekali lagi Shaklee buat promosi produk yang sama 2 kali dalam setahun.. Pada sesiapa yang dah rasakan kehebatan Omega Guard, boleh dapatkan sekali lagi bulan ini dengan harga yang super JIMAT.. Nampaknya promosi Shaklee sejak akhir-akhir ni memfokuskan masalah kesihatan rakyat Malaysia.. Omega Guard adalah sangat bagus untuk mengurangkan kolestrol, menjaga kesihatan jantung dan menurunkan berat badan..

Omega Guard Shaklee

Omega Guard Shaklee- Minyak Ikan Paling Tulen

omega guard minyak ikan terbaik

“Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan  Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Dapatkan Set Kurus Shaklee Secara Ansuran

Salam Pembaca,

Saya percaya ramai bakal pembeli produk Shaklee berminat sangat untuk dapat Set Kurus Shaklee. Keberkesanan produk Shaklee untuk program penurunan berat badan memang terbukti dan yang pasti ianya selamat. Ramai pembeli yang mengamalkan Set Kurus Shaklee gembira dengan hasilnya dan mendapatkan semula berat badan yang diidamkan.

Pecah, Singkir dan Bina

Set Kurus Shaklee ada pelbagai set. Bermula daripada set yang basic hinggalah yang advance. Best kan? Anda boleh pilih set mengikut bajet anda. Untuk pengetahuan anda, program penurunan berat badan Shaklee mengamalkan 3 jenis konsep iaitu detoks sisa toksin, pecah dan bakar lemak dan akhir sekali bina otot melalui minuman protein.

Memecah dan Membakar Lemak (Lecithin, Omega Guard)
Fungsi utama Lecithin ialah memecahkan lemak. Tahukah anda apabila umur semakin meningkat, kadar metabolisma didalam badan semakin rendah.Metabolisma dengan bahasa mudah nya ialah proses pembakaran kalori yang dilakukan oleh badan...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

OmegaGuard Shaklee Antara Minyak Ikan Yang Terbukti Ketulenannya

Salam buat pembaca,

Pasti anda semua mengetahui tentang kebaikan minyak ikan yang dapat membantu, menjaga, meningkatkan serta menguatkan tahap kesihatan. Apatah lagi pelbagai kajian telah dijalankan oleh pakar di luar sana untuk membuktikan keberkesanan minyak ikan untuk kesihatan yang berpanjangan. Tidak rugi sekiranya kita membelanjakan sejumlah wang yang besar untuk mendapatkan supplemen yang mengandungi khasiat minyak ikan. Tapi tahukah anda bagaimana memilih minyak ikan yang terbaik dan berkualiti?

Bagaimana untuk memilih minyak ikan yang terbaik?

fish oil

Melalui hasil bacaan daripada pencarian Mr. Google, saya kongsikan dengan anda antara ciri-ciri minyak ikan yang terbaik.

tickMenggunakan sumber ikan dari air laut dalam

tickMengandungi asid lemak Omega -3 termasuk EPA dan DHA

tick

Penghasilan minyak ikan melalui proses penyulingan. Cara ini adalah paling tulen untuk menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin dan PCB

tick

Mempunyai label ‘Pharmaceutical Grade’

tick* M...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Omega 3 Dapat Memanjangkan Jangka Hayat Manusia (Betul ker Bohong?)

Secara umumnya kita mengetahui Omega 3 dapat memberikan banyak manfaat serta khasiat kepada manusia. Sumber utama untuk mendapatkan khasiat Omega 3 pula adalah daripada ikan terutamanya ikan dari air laut dalam seperti tuna, salmon, tenggiri atau ikan kod. Sama ada kita suka atau pun tidak makan ikan, kita terpaksa makan juga kerana ianya sangat bagus untuk rangsangan otak dan yang paling penting Omega 3 juga dapat mengurangkan kadar risiko diserang penyakit jantung yang semakin tinggi di negara kita.

Hari ini, saya terbaca 1 artikel yang menarik dalam surat khabar Utusan Malaysia berkaitan dengan kajian Omega 3 yang ada di dalam ikan dengan statistik jangka hayat manusia. Saya rasa artikel ni amat menarik untuk dikongsikan bersama pembaca blog ini. Jom baca artikel di bawah:

Hidup Lebih Lama Jika Makan Ikan

Saya ada berita baik bagi mereka yang tidak suka makan ikan tetapi ingin mendapatkan khasiat Omega 3.

Saya sarankan supaya anda mengambil OmegaGuard Shaklee yang sudah berada di pasaran dan terbukti berkesan se...

Jom Baca Lebih Lanjut.......