outdoor aktiviti tagged posts

Canopy Walk di FRIM Kepong

Salam pembaca,

Minggu lepas aktiviti di hujung minggu saya dan suami pergi ke FRIM, Kepong.. Dah lama tak buat aktiviti outdoor macam nie.. Oleh kerana ramai geng-geng dah terjebak dalam dunia outdoor, maka kami pun terikut sama gak.. Tengok member asik update dalam facebook keluar hutan masuk hutan, panjat gunung sana sini.. Rasa terbakar juga nak join sekali.. Jadi sebagai permulaan kita orang start dengan FRIM dulu..

Dalam FRIM macam-macam aktiviti yang boleh kita buat.. Antaranya canopy walk, berbasikal, berpiknik, camping, trekking dan sebagainya.. Sesi outdoor photoshoot pun sesuai sangat.. Bayaran masuk pula cuma RM 1 untuk setiap seorang, dan jika bawa masuk kenderaan akan dikenakan bayaran RM 4.. Jika tak nak penat, sila lah bawa masuk kereta ya.. Agak jauh juga kalau nak jalan kaki untuk sampai ke tempat yang menarik seperti canopy walk dan air terjun tu.. Dan dinasihatkan sila datang pagi-pagi.. Baru lah boleh buat macam-macam aktiviti dalam tue..

Pada hari tu kita orang per...

Jom Baca Lebih Lanjut.......