pameran kesihatan jantung tagged posts

Pameran Kesihatan Jantung Terbesar di Malaysia

Salam pembaca,

Bila last korang buat medical check up? Saya last buat masa nak masuk keje 3 tahun lepas. Itu pun sebab company requirement. Hahaha…. Kebetulan  suami bagi tau ada event dekat Mid Valley mengenai kesihatan jantung. FREE entrance dan FREE medical check up. Memandang kita orang takda agenda apa-apa pada hari tersebut, jadi boleh lah pergi join aktiviti sebegini. Lagi pun FREE kan.. Ekekeke… Tapi saya tau mesti ada banyak maklumat yang boleh saya dapat mengenai kesihatan jantung. Dapat juga tambah ilmu tentang kesihatan ni dan kongsikan dengan customer dan bakal customer saya. Al-maklumlah menjadi seorang SID (Shaklee Independent Distributor) harus kene mantap dengan ilmu supaya dapat beri konsultasi yang tip top. 🙂

Sebenarnya ada banyak  benda yang saya nak share dengan follower. Terutama kesedaran mengenai betapa pentingnya gaya hidup kita hari ini memberi kesan ke atas jantung...

Jom Baca Lebih Lanjut.......