pengedar shaklee sarawak tagged posts

Senarai Wakil Pengedar Sah Shaklee

Salam pembaca,

Ada setengah pengguna atau pembeli lebih suka dapatkan barang secara C.O.D iaitu cash on delivery. Mungkin mereka yang berminat untuk COD mempunyai pengalaman menjadi mangsa penipuan online. Duit dah transfer ke dalam akaun penjual, tapi barang lambat dapat atau tak dapat langsung. Tapi sebagai penjual pernah juga jadi mangsa. Pembeli dah janji nak beli barang, bila kita dah beli dan hubungi untuk penghantaran tiba-tiba tak jadi. Macam mana tu? Sendiri mau ingatlah kan.. Biasalah.. Itulah adat dalam urusan perniagaan. 🙂

Ada juga beberapa pembeli yang berurusan dengan saya lebih gemar dapatkan barang secara cod. Saya takda masalah untuk hantar barang tersebut. Asalkan kawasan penghantaran adalah sekitar kawasan saya. Antara lokasi yang saya cover untuk cod ialah Batu 3 Shah Alam, Seksyen 15  Subang JayaGiant Seksyen 13 Shah Alam, Seksyen 7 Shah Alam, Universiti Malaya dan Pantai Dalam. Pernah sekali saya terpaksa cod ke Bukit Jalil. Tapi itu pun salah saya...

Jom Baca Lebih Lanjut.......