penjagaan rambut tagged posts

Olive Oil Serum Untuk Rambut Lembut, Berkilat dan Sihat

Salam pembaca,

Entri kali ni takda kene mengena dengan produk Shaklee.. Apa yang saya nak kongsikan dengan pembaca ialah produk penjagaan rambut dari Watson iaitu Olive Hair Serum.. Produk ni dah guna lebih dari sebulan, dan hasilnya memang tak mengecewakan dan sangat berpuas hati.. Dah lah murah, berkesan pula tu.. Siapa cakap produk murah tak berkesan dan tak bagus..? Yang penting sesuai dengan kita.. No harm to try betul tak..? Kalau tak sesuai bagi lah kat adik beradik.. Hehehe….

olive oil 2
Ingredients

–  Contains Sunflower Oil & Vitamin E to revitalise abd maximise shine, while retaining the moisture in your hair.
–  It can be applied to wet or dry hair, with no rinsing required.

Pack Size
100ml

Product Features
Naturals by Watsons Olive Hair Serum with USDA Certified Organic Olive Oil from Italy and Natural Grape Seed Oil helps to revitalise hair and retain moisture...

Jom Baca Lebih Lanjut.......