perkongsian peribadi tagged posts

Ianya Datang Cuma Setahun Sekali

Salam pembaca,

Lama betul tak update blog. Nak blogwalking pun tak sempat, apa ntah lagi tinggalkan komen. Macam busy sangat bunyi nya kan. Haha.. Bukan apa, bagi saya menulis ni perlukan jiwa. Takda jiwa macam tak best nak meulis. Terasa pula tangan ni jem bila nak menaip. Bila dah taip dua tiga ayat, baca semula ayat tersebut lepas tu laju pula tekan ‘Backspace’. Hahaha.. Rasa macam ada jer ayat yang tak kena. Apa boleh buat, tanggungjawab kerja di pejabat perlu diutamakan. Tak boleh nak fokus sangat. Hehe.. So sekarang nie bila masuk bulan 6 sampai bulan 8 bermula lah episod stock take a.k.a ‘azab tahunan’. Nak tahu kenapa saya panggil macam tu sila lah baca sampai habis entri ni. Hehe..

happy-working-lady-at-workTengah banyak kerja boleh tak lepak macam nie.. Ekekeke (Sekadar gambar hiasan)

Untuk tahun ni ada 8 kedai buku Times Book Shop yang perlu saya pergi untuk tugas yearly stock take. Untuk kawasan Lembah Klang ada 5 kedai buku, di Pulau Pinang pula ada 1 dan di Sabah ada 2...

Jom Baca Lebih Lanjut.......