produk kecantikan muka tagged posts

Kulit Bertambah ‘Flawless’ Selepas Mencuba Seminggu

Salam pembaca,

Saya kalau bab penjagaan kulit muka agak cerewet sedikit. Tak berani nak cuba sembarangan produk penjagaan muka. Nak kata kulit sensitif takda lah pulak. Tapi kalau salah pakai produk kesannya kulit muka akan naik bintik-bintik merah, akan rasa pedih dan kulit menggerutu. Tak suka……!!

Bila saya dah jumpa satu produk yang sesuai saya tak kan bertukar dengan jenama lain. Masa zaman kolej dulu saya setia pakai produk Neutrogena. Bila dah berduit pulak saya cuba The Body Shop. Dua produk ni jer yang saya berani gunakan. Tak berani nak mencuba produk lain. Membazir jer kalau tak kena dengan kulit. Hehehe..

Tapi sekarang ni harga produk Body Shop setiap tahun naik harga. Bila bandingkan dengan produk penjagaan kulit Shaklee lebih kurang jer harganya. Rasa macam nak mencuba pun ada. Tapi takut pulak tak sesuai. Memanglah saya jatuh cinta dengan semua vitamin Shaklee. Tapi belum tentu set penjagaan kulit tu serasi muka. Bila baca testimonial pengguna semua pun berpuas hati...

Jom Baca Lebih Lanjut.......