Produk Shaklee tagged posts

Notis Penghantaran Produk Shaklee Semasa Perayaan Hari Raya

Salam pembaca,

notis-penghantaran-produk-shaklee-seluruh-malaysia-semasa-cuti-hari-raya

Tinggal beberapa hari sahaja lagi kita akan menyambut hari raya. Terasa begitu pantas bulan ramadhan meninggalkan kita. Bagaimana agaknya persediaan raya kali ni? Adakah semuanya telah lengkap atau masih ada lagi yang belum di beli?

Jika terdapat produk Shaklee dalam senarai kelengkapan raya anda yang masih belum dibeli anda kena beli cepat-cepat. Pihak Shakee Malaysia telah mengeluarkan notis pemberitahuan tarikh pengeposan barang untuk seluruh Malaysia. Pesanan produk Shaklee yang dibuat pada tarikh 15 Julai – 20 Julai akan mula dihantar pada tarikh 21 Julai.

Jadi kepada mereka yang ingin membawa pulang produk Shaklee ke kampung halaman, rancang pembelian anda sebelum terlambat. Pastikan alamat penghantaran adalah tepat dan betul supaya tidak menyusahkan anda.

Kalau nak pesan produk Shaklee jangan lupa hubungi saya. Selamat Hari Raya!

notis-penghantaran-produk-shaklee-semasa-musim-perayaan-hari-raya

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Multivitamin Tertua Di Dunia Sambut Ulang Tahun Yang ke-100

Salam,

Tahukah anda bahawa multivitamin yang pertama di dunia dihasilkan pada tahun 1915? Pakar saintis yang berjaya menemui formula tersebut ialah Dr. Forrest C. Shaklee. Dan multivitamin tersebut masih lagi bertahan sehingga ke hari ini. Ini bermakna usia multivitamin tersebut telah pun memasuki 1 abad, bersamaan dengan 100 tahun. Wow!!

Vitamin mana yang mampu dapat bertahan sehingga 100 tahun ni? Syarikat mana pula yang menghasilkan vitamin tersebut? Jeng jeng jeng….

100years-vitalea-shaklee

Syarikat mana lagi yang mampu bertahan lama kalau bukan Shaklee Corporation. Dan multivitamin yang dimaksudkan pula ialah Vitalea. Pada awalnya ianya dikenali Vitalized Mineral (dalam bentuk cecair), tetapi kini telah bertukar dalam bentuk tablet.

Tapi, bukan sebarangan bentuk tablet tau. Tablet vitalea dihasilkan menggunakan teknologi terkini yang dikenali sebagai “Explo-Tab”. Sebab itu Vitalea juga adalah vitamin yang paling cepat larut di dalam air.

multivitamin-pertama-didunia-vitalea-shaklee

artikel-multivitamin-vitalea-shakleeArtikel rencana kesihatan yang pernah disiarkan di dalam majalah i...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Cara Dapatkan Omega Guard Shaklee Dengan Harga Murah

Salam pembaca,

Bulan ni adalah bulan terbaik untuk dapatkan minyak ikan yang paling tulen, paling asli, mempunyai gred farmaseutikal dan tinggi kandungan DHA dan EPA. Omega Guard Shaklee memang pilihan terbaik berbanding dengan minyak ikan yang ada dipasaran. Masih belum terlambat kalau nak mencuba. Dengan promosi hebat bulan ni anda boleh dapat penjimatan yang banyak!

Sepatutnya promosi ni Shaklee lancarkan masa bulan September hari tu. Baru lah bersesuaian dengan sambutan Hari Jantung Sedunia pada bulan tersebut. Sebabnya kebaikan minyak ikan ni sangat sinonim dengan kesihatan jantung,  menurunkan paras kolestrol disamping merendahkan risiko serangan stroke yang menjadi punca utama rakyat Malaysia meninggal dunia.

Tapi takpa lah. Kempen menjaga kesihatan jantung bukan untuk bulan September sahaja. Ianya patut diteruskan sepanjang masa. Kalau paras kolestrol tinggi dan susah nak turunkan elok sangat borong Omega Guard bulan ni. Hehehe…

omega guard shaklee minyak ikan terbaik di dunia

Beli 6 Percuma 1, Beli 2 Diskaun 5%

Jadi macam ...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Tips 5M Badan Cepat Sihat Dan Cergas Selepas Bersalin

Salam pembaca,

set bersalin terbaik

Seronok saya baca pengalaman ibu-ibu yang berpantang dengan produk Shaklee. Ada yang saya baca dalam FB group ahli Shaklee, ada yang saya baca dari FB group pelanggan Shaklee dan ada juga yang saya baca dari blog semasa blogwalking. Boleh dikatakan hampir semua ibu-ibu ni bagi tahu Set Berpantang Shaklee memang terbaik, sangat jimat dan tahan lama. Saya pula nak kongsi pengalaman masih belum ada lagi. Hehehe..

Masa dalam pantang apa yang ibu-ibu ni risaukan ialah badan lemah, tidur tak cukup, luka bersalin lambat sembuh, susu badan sikit dan macam-macam lagi. Jadi tak hairan lah bila bab nak memilih set bersalin yang sesuai berbulan-bulan buat survey. Baca blog lah, tanya kawan-kawan atau pun adik-beradik. Lepas tu buat perbandingan yang mana satu lagi bagus. Lebih-lebih lagi yang nak lahirkan anak sulung. Betul tak? Hahaha.. Biasalah tu.. Perkara normal orang perempuan korek info sana sini. Yang lelaki kena korek tabung untuk tolong bayarkan. Hehe..

Tips 5M Badan Cepat...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Akibat Minum Cinch Energy Tea Shaklee Waktu Malam

Salam pembaca,

cara atasi stress dengan shakleeGambar sekadar hiasan.

Hati-hati dengan pengambilan makanan atau minuman pada waktu malam. Kalau salah ambil boleh memberikan kesan terhadap kesihatan. Sebagai contoh kita tidak digalakkan atau kalau boleh jangan ambil makanan yang berkalori tinggi, tinggi karbo, tinggi kolestrol pada sebelah malam. Sebabnya pada waktu malam kadar metabolisme adalah lebih rendah berbanding waktu siang. Apabila makanan lambat diproses akan menyebabkan masalah kegemukan. Begitu juga dengan minuman. Minuman berkarbonat sangat tinggi kandungan gula. Tak elok untuk kesihatan. Kalau yang ada masalah insomnia jangan lah pula minum kopi waktu malam. Ianya akan menyebabkan anda berjaga tengah malam sekaligus tidak dapat rehat secukupnya.

Tetapi……

Sekiranya anda ingin berjaga tengah malam kerana ada urusan kerja yang perlu diselesaikan atau terpaksa memandu jauh, boleh lah  ambil minuman yang boleh memberikan tenaga yang berpanjangan...

Jom Baca Lebih Lanjut.......