promosi shaklee 2014 tagged posts

Rebut Jualan Akhir Tahun Shaklee 2014

Salam pembaca

jualan-promosi-shaklee-akhir-tahun-2014

Y.E.S. Year End Sale.

Yeahh… Sinonim sangat perkataan Y.E.S ni bila sampai hujung tahun kan. Banyak betul jualan murah sana sini. Clearance Sale, Warehouse Sales, Stock Clearance, Bazaar Sales dan macam-macam lagi perkataan yang kreatif untuk tarik perhatian pembeli untuk beli barang yang ditawarkan. Kalau lah duit dalam poket kita ni berkepuk-kepuk memang nak borong semua barang. Hahaha.. Sabar-sabar.. Kena kawal nafsu bila tengok poster jualan murah. Nak beli barang kena buat senarai dulu. Bila nak beli ikut keperluan dan keutamaan.

Bila bab kesihatan ni ramai yang tak ambil berat sangat. Susah sangat nak keluarkan duit untuk berbelanja demi kesihatan. Antara alasannya ‘belum sakit lagi’. Padahal dah macam-macam kempen dari pihak yang bertanggungjawab untuk memberi kesedaran betapa pentingnya konsep ‘mencegah lebih baik daripada merawat‘. Kos rawatan berganda-ganda lebih mahal berbanding kos mencegah...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Promosi ESP Shaklee Datang Lagi

Salam pembaca,

Promosi ESP Shaklee muncul buat kali ke dua dalam masa setahun. Hebat tak? Bulan March hari tu dah ada promosi Beli 6 Percuma 1. Kali ni bulan Oktober ada lagi. Tak percaya ker? Saya pun mula-mula tak percaya gak. Tak kan lah dah buat promosi masa bulan Mac lepas tu buat lagi untuk bulan Oktober. Tapi kena percaya juga! Sebab memang betul pun Promosi ESP Beli 6 Percuma 1. Si pengguna tegar ESP terutama golongan ibu menyusu memang konfem borong sakan punya lah. Masa ni lah nak re-stock balik bekalan ESP dekat rumah. 😀

Yang terlepas peluang untuk beli masa awal tahun hari tu jangan risau. Tak perlu fikir panjang, sambar terus 6 tong ESP bulan ni. Dapat percuma satu tong. Dekat situ sahaja dapat jimat RM150. Lepas tu layak pula jadi ahli Shaklee secara percuma. Haa.. Jimat lagi sebanyak RM65. Dah berapa tu penjimatan boleh dapat. Kira lah sendiri RM 150 + RM65. Pssttt…. ada tambahan lagi tau. Bulan seterusnya dapat bonus atau pun cash rebate dalam RM30++...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Promosi GLA Complex Shaklee Ogos 2014

Salam pembaca,

Selamat datang bulan Ogos 2014! Nak tau apa promosi produk Shaklee untuk bulan ini? Tengok tajuk entri pun dah boleh teka kan. Yup, GLA Complex Shaklee. Haa.. teruja tak? Orang lelaki mungkin lah tak teruja. Tapi kalau orang perempuan memang menunggu Shaklee buat promosi GLA Complex. Memang banyak sangat khasiatnya untuk orang perempuan. Kalau nak tahu apa kebaikan GLA Complex jom saya kongsikan dengan anda semua.

GLA Complex Shaklee

promosi gla complex shaklee 2014

GLA bermaksud gamma-linolenic acid sejenis asid lemak yang memberikan pelbagai manfaat untuk kesihatan. Kebanyakan suplemen yang mengandungi khasiat GLA yang berada dipasaran diekstrak dari Evening Primrose Oil (EPO). Tetapi GLA Complex Shaklee diekstrak dari minyak bunga borage yang mengandungi 2 kali ganda kandungan GLA berbanding EPO. Kandungan borage juga adalah 3 kali ganda lebih berkesan daripada EPO.

Perbezaan Shaklee ialah bunga borage yang digunakan ditanam secara organik di Saskatchewan, Kanada...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Promosi Vivix Shaklee Julai 2014 Hanya Untuk Ahli Shaklee

Salam pembaca,

Rasanya macam tak sampai setahun Shaklee umumkan promosi Beli 6 Percuma 1 untuk produk Vivix. Tup tup bulan ni dapat memo promosi Julai ialah Vivix Shaklee. Fuhh… Ini memang peluang baik bagi penggemar Vivix. Lebih-lebih lagi yang mereka yang mempunyai masalah kesihatan seperti kencing manis, darah tinggi, asthma, kanser dan pesakit SLE. Kalau nak kelihatan cantik cara semulajadi tanpa kesan sampingan memudaratkan seperti botox pun sangat-sangat lah sesuai. Jadi kalau ada yang melepas nak beli Vivix masa harga promosi bulan December tahun lepas boleh beli pada bulan ni.

Untuk mengelakkan sebarang kekeliruan, harga promosi ni khas untuk mereka yang dah daftar menjadi ahli Shaklee. Harga jualan runcit bagi sebotol Vivix ialah RM475. Tapi kalau jadi ahli dapat lah harga terbaik dari gudang, harga runtuh, harga jimat, harga menjunam dan sebagainya. Nampak tak betapa bestnya jadi ahli Shaklee nie? Walaupun jadi ahli sekadar untuk makan sendiri tapi boleh dapat macam-macam ben...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Promosi Ostematrix Shaklee April 2014

Salam pembaca,

Seronoknya bila diumumkan promosi Shaklee bagi bulan April 2014 ialah Ostematrix Shaklee. Produk kegemaran dikalangan pengguna Shaklee. Mana tak nya kalau dah cuba mesti akan repeat order. Rata-rata pengguna sangat berpuas hati dan dapat rasakan perbezaan yang sangat ketara. Nak tau kenapa? Ini kerana keistimewaan Ostematrix Shaklee ialah diformulasikan dengan KALSIUM, MAGNESIUM, VITAMIN D, FOSFORUS, ZINC, KUPRUM, MANGANESE dan BORON. Kesemua nutrien ini dapat bekerjasama supaya tubuh badan dapat menyerap khasiat kalsium dengan lebih baik dan menghalang mendapan sesetengah mineral.

ostematrix-shaklee

Kebaikan Kalsium, Magnesium dan Vitamin D

Salah satu kriteria sebelum memilih supplemen kalsium ialah perlu dilengkapi dengan magnesium dan vitamin D. Jom kita baca apa kaitan nya magnesium dan vitamin D bila bergabung dengan kalsium.

MAGNESIUM:-

– Mengandungi mineral yang sukar di simpan di dalam tubuh

– Membantu menyerap kalsium dan mengekalkan nya di dalam tubuh

– Bekerjasama dengan kalsiu...

Jom Baca Lebih Lanjut.......