rahsia kulit cantik tagged posts

Shaklee Effect Part 1 : Suami Puji Isteri Makin Cantik

Salam pembaca,

jutawan shaklee

Tu dia.. Lepas makan B-Complex dan Ostematrix Shaklee suami tegur isteri makin cantik. Tak sia-sia suami belikan Ostematrix untuk isteri. Yang isteri pula pandai pujuk suami mintak belikan suplemen. Tujuan asalnya sebab selalu sakit pinggang, lenguh badan dan cepat penat. Tapi tak sangka pula dapat kesan lain iaitu kulit makin cantik. Betul-betul Shaklee effect nih.. 😀

Shaklee ni berkesan lah kat aku.. sebelum ni memang try juga vitamin lain.. tapi tak boleh nak maintain…

Kalau ada yang ambil suplemen jenama XXX tapi masih tak nampak hasilnya apa kata tukar kepada jenama Shaklee pula. Nak kata produk Shaklee ni mahal takda lah pula. Kalau dibandingkan dengan jenama lain harga mungkin lebih kurang je. Tapi kesannya bukan setakat lebih kurang. Banyak perbezaannya. Hanya mereka yang dah cuba Shaklee jer faham. Sebab tu kami yang dah cuba ni suka berkongsi pengalaman masing-masing. Biar lebih ramai lagi yang dapat manfaat seperti mana yang kita orang dapat.

Saya nak ko...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Kebaikan Vitamin E Untuk Kulit Cantik Semulajadi

Salam pembaca,

Alhamdulillah diberi kesempatan untuk berkongsi cerita tentang kesihatan. Bulan nie agak sibuk dengan kerja di pejabat, tapi tetap cari masa untuk menulis dalam blog. Kali ni saya nak cerita pasal vitamin E. Saya ada terbaca satu artikel ni pada saya agak lengkap penerangan tentang manfaat vitamin E untuk kesihatan. Jadi saya copy paste entri tersebut di sini supaya pembaca dapat faham dan tahu kenapa vitamin E sangat bagus dalam penjagaan kesihatan. Lebih-lebih lagi untuk penjagaan kulit cantik secara semulajadi.

Jom kita baca.

set kulit cantik shakleeKebaikan vitamin e sangat sinonim jika ingin memiliki kulit yang cantik, tegang dan berseri.

______________________________________________________________________________________

BENEFITS OF VITAMIN E

The benefits of vitamin e for the overall good health of individuals are substantial. In particular, vitamin e is very important in healthy and proper skin care as discussed below.

Benefits of Vitamin E for Skin

In terms of skin health and skin car...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

3 Langkah Asas Penjagaan Kulit Cantik Seperti Maya Karin

Salam pembaca,

Cantik tak Maya Karin pada pandangan korang semua? Tak cantik? Biasa-biasa jer? Atau memang cantik gila? Kalau peminat setia Maya Karin mestilah akan puji cantik kan. Betul tak? Tapi terpulang lah pada pandangan masing-masing. Almaklumlah, cantik tu kan subjektif. Pada pandangan mata saya Mata Karin bukan sahaja cantik malah dia ada personaliti yang tersendiri yang menjadikan dia lebih cantik secara semulajadi. Saya tak pernah lagi berjumpa dengan beliau secara personal atau terserempak dimana-mana ketika berjalan. Tapi saya teringin sangat nak berjumpa dengan dia. Dan kalau lah terjumpa kan, wajib selfie dengan dia. Ekekeke…

set kecantikan kulit shakleeSumber: Utusan Malaysia

Entri kali ni bukan nak bercakap pasal Maya Karin. Tapi nak berkongsi tentang tips kecantikan iaitu 3 langkah asas tentang penjagaan kulit wajah yang wajib kita lakukan setiap hari jika ingin memiliki kulit yang sihat. Ramai yang malas untuk menjadikan 3 langkah tersebut sebagai rutin harian dalam aspek penjagaan muka...

Jom Baca Lebih Lanjut.......