set kurus shaklee tagged posts

Nak Kurus Perlukan Supplemen Atau Tidak

Salam pembaca,

Setiap kali diaju soalan macam nie dalam hati serba salah nak jawab macam mana dengan bakal pengguna. Nak jawab YA, lepas dia cuba tak berjaya salahkan kita pula. Nak jawab TAK macam mana pula dengan testimonial orang yang dah berjaya kurus. Kalau diikutkan memang ada pengguna yang berjaya turunkan berat badan dengan bantuan produk Shaklee. Dan ada juga yang tak berjaya. Agak-agaknya kenapa eh?

Boleh kurus ke kalau makan Shaklee?

Kalau ambil set kurus ni boleh turun berat tak?

Ada tak produk Shaklee yang boleh turunkan berat badan?

set kurus shaklee

Contohnya kisah si A dan si B membeli bahan yang sama untuk buat kek. Kalau diikutkan hasilnya mestilah kek si A dan si B tersebut menjadi, betul tak? Tetapi hanya kek si A yang menjadi dan sedap, manakala kek si B pula tak jadi. Keras pula tu. Bila campak ke dinding, dinding pun retak. (Ok, ini contoh jer.. hehe..)...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Diari Diet Perlu Atau Tidak Untuk Turun Berat Badan

Salam Pembaca,

Bercita-cita nak turunkan berat badan..? Dah ada target apa yang perlu dilakukan..? Makan produk kurus pula tapi tak berkesan..? Atau give up sebab tak pernah berjaya untuk kurus..?

Hehe.. Jangan ingat senang nak turunkan berat badan dalam masa yang singkat..  Turunk 10kg 14 hari.. Wow…!! Kalau tengok iklan produk kurus macam ni menarik sangat.. Tapi sebenarnya ape yang anda hilang..? Cuma hilang berat air dalam badan sebab elak pengambilan kaborhidrat semasa diet.. Yang mana cara macam nie tak bagus.. Dan apa yang jadi lepas berhenti..? Maka jadi lah program diet ‘Yo-Yo’ .. atau Yoyo orrr jerrr.. Hehe… Berat badan pun akan naik semula secara mendadak.. Mungkin akan naik lebih daripada berat yang asal..

Kawal Berat Badan Dengan Diari Diet?

set-kurus-berkesan-shaklee

Gambar sekadar hiasan

Salah satu cara untuk turun berat badan ialah dengan diari diet.. Sediakan satu buku nota kecil untuk dijadikan sebagai diari.. Sebagai permulaan cuba seminggu dahulu....

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Dapatkan Set Kurus Shaklee Secara Ansuran

Salam Pembaca,

Saya percaya ramai bakal pembeli produk Shaklee berminat sangat untuk dapat Set Kurus Shaklee. Keberkesanan produk Shaklee untuk program penurunan berat badan memang terbukti dan yang pasti ianya selamat. Ramai pembeli yang mengamalkan Set Kurus Shaklee gembira dengan hasilnya dan mendapatkan semula berat badan yang diidamkan.

Pecah, Singkir dan Bina

Set Kurus Shaklee ada pelbagai set. Bermula daripada set yang basic hinggalah yang advance. Best kan? Anda boleh pilih set mengikut bajet anda. Untuk pengetahuan anda, program penurunan berat badan Shaklee mengamalkan 3 jenis konsep iaitu detoks sisa toksin, pecah dan bakar lemak dan akhir sekali bina otot melalui minuman protein.

Memecah dan Membakar Lemak (Lecithin, Omega Guard)
Fungsi utama Lecithin ialah memecahkan lemak. Tahukah anda apabila umur semakin meningkat, kadar metabolisma didalam badan semakin rendah.Metabolisma dengan bahasa mudah nya ialah proses pembakaran kalori yang dilakukan oleh badan...

Jom Baca Lebih Lanjut.......