testimonial tagged posts

Vitamin C Shaklee Yang Murah Lagi Miracle

Salam pembaca,

Jangan boring ya kalau selalu terbaca testimonial pengguna Shaklee yang berpuas hati lepas mengamalkannya secara konsisten. Lebih-lebih lagi bila badan tu serasi selepas mencuba Shaklee dan terus guna sampai sekarang. Bila customer bagi tahu ada perubahan selepas makan Shaklee (selalunya selepas sebulan), hati ni berbunga-bunga rasanya. Mestilah suka kan sebab dapat bantu mereka mengurangkan masalah yang dihadapi. Yang ada masalah terlebih berat, berjaya turun. Yang ada masalah dengan kulit tak cantik, nampak lebih bersih dan cantik. Yang ada masalah bacaan kencing manis, ada perubahan bacaan dan turun sedikit. Yang tinggi bacaan kolestrol pula, turun juga sedikit. Alhamdulillah.. Syukur dapat respon positif dari mereka. Respon macam ni nilainya lebih tinggi daripada keuntungan yang diperolehi setiap bulan. 🙂

Baru-baru ni saya singgah blog Suria Amanda, saya terbaca entri dia tentang pengalaman dia ambil Vitamin C Sustain Release Shaklee...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Kesan B-Complex dan Ostematrix Shaklee Muka Cantik Berseri

Salam Pembaca,

Beberapa bulan lalu ada sorang kawan lama masa kerja sama-sama di Parkson mesej saya di Facebook bertanyakan pasal produk Shaklee… Dia mengadu katanya badan sekarang cepat sangat penat, letih, sakit pinggang setiap hari… Badan pun makin kurus..  Nak jaga dua orang anak yang masih kecil lagi. Salah sorang tu masih menyusu badan… Pastu suami pula selalu outstation sebab kerja off-shore.. Mana nak urus anak-anak, kemas rumah, masak dan sebagainya.. Dia pun nak tau lah produk Shaklee mana yang boleh bantu dia..

Jadi saya pun cadangkan lah B-Complex dan Ostematrix untuk dia.. Bagi tau dekat dia kebaikan B-Complex ni untuk apa, kenapa perlu ambil B-Complex, ape kesan pada kesihatan badan.. Di sebabkan dia masih menyusu badan saya cadangkan Ostematrix.. Ibu menyusu perlukan lebih kalsium berbanding orang biasa.. Sebabnya nak elakkan penyakit osteoporosis bila berusia nanti....

Jom Baca Lebih Lanjut.......