testimonial pengguna shaklee tagged posts

Tips 5M Badan Cepat Sihat Dan Cergas Selepas Bersalin

Salam pembaca,

set bersalin terbaik

Seronok saya baca pengalaman ibu-ibu yang berpantang dengan produk Shaklee. Ada yang saya baca dalam FB group ahli Shaklee, ada yang saya baca dari FB group pelanggan Shaklee dan ada juga yang saya baca dari blog semasa blogwalking. Boleh dikatakan hampir semua ibu-ibu ni bagi tahu Set Berpantang Shaklee memang terbaik, sangat jimat dan tahan lama. Saya pula nak kongsi pengalaman masih belum ada lagi. Hehehe..

Masa dalam pantang apa yang ibu-ibu ni risaukan ialah badan lemah, tidur tak cukup, luka bersalin lambat sembuh, susu badan sikit dan macam-macam lagi. Jadi tak hairan lah bila bab nak memilih set bersalin yang sesuai berbulan-bulan buat survey. Baca blog lah, tanya kawan-kawan atau pun adik-beradik. Lepas tu buat perbandingan yang mana satu lagi bagus. Lebih-lebih lagi yang nak lahirkan anak sulung. Betul tak? Hahaha.. Biasalah tu.. Perkara normal orang perempuan korek info sana sini. Yang lelaki kena korek tabung untuk tolong bayarkan. Hehe..

Tips 5M Badan Cepat...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Shaklee Effect Part 1 : Suami Puji Isteri Makin Cantik

Salam pembaca,

jutawan shaklee

Tu dia.. Lepas makan B-Complex dan Ostematrix Shaklee suami tegur isteri makin cantik. Tak sia-sia suami belikan Ostematrix untuk isteri. Yang isteri pula pandai pujuk suami mintak belikan suplemen. Tujuan asalnya sebab selalu sakit pinggang, lenguh badan dan cepat penat. Tapi tak sangka pula dapat kesan lain iaitu kulit makin cantik. Betul-betul Shaklee effect nih.. 😀

Shaklee ni berkesan lah kat aku.. sebelum ni memang try juga vitamin lain.. tapi tak boleh nak maintain…

Kalau ada yang ambil suplemen jenama XXX tapi masih tak nampak hasilnya apa kata tukar kepada jenama Shaklee pula. Nak kata produk Shaklee ni mahal takda lah pula. Kalau dibandingkan dengan jenama lain harga mungkin lebih kurang je. Tapi kesannya bukan setakat lebih kurang. Banyak perbezaannya. Hanya mereka yang dah cuba Shaklee jer faham. Sebab tu kami yang dah cuba ni suka berkongsi pengalaman masing-masing. Biar lebih ramai lagi yang dapat manfaat seperti mana yang kita orang dapat.

Saya nak ko...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Alhamdulillah Paras Kolestrol Turun dan Hati Bengkak Jadi Normal

Salam pembaca,

Kali ni nak kongsi pengalaman pengguna juga merangkap ‘anak’ Shaklee saya selepas mengamalkan supplemen produk Shaklee. Nama dia Kak Nonie, kakak kepada kawan baik saya dari sekolah rendah lagi. Nak dijadikan cerita Kak Nonie tengah mencari pengedar Shaklee untuk beli set berpantang dan menyusu untuk anak perempuan dia. Jadi kawan saya pun contact saya minta tolong hantarkan set berpantang ke rumah Kak Nonie di Bandar Sunway. Urgent sangat dan minta saya hantar secepat mungkin. Rupanya anak Kak Nonie tu lahirkan bayi pra-matang. Kalau kes macam ni hanya ada satu je cara yang terbaik untuk menjaga kesihatan bayi iaitu dengan beri susu ibu sekerap mungkin. Alhamdulillah, selepas amalkan set berpantang Shaklee dan tambah set milk booster Alfalfa dan ESP, bayi membesar dengan sihat dan aktif. Kata Kak Nonie, cucu dia jarang sangat jatuh sakit sampai sekarang. Bila sakit pula sekejap je dah baik...

Jom Baca Lebih Lanjut.......