tips atasi pigmentasi tagged posts

Shaklee Effect Part 1 : Suami Puji Isteri Makin Cantik

Salam pembaca,

jutawan shaklee

Tu dia.. Lepas makan B-Complex dan Ostematrix Shaklee suami tegur isteri makin cantik. Tak sia-sia suami belikan Ostematrix untuk isteri. Yang isteri pula pandai pujuk suami mintak belikan suplemen. Tujuan asalnya sebab selalu sakit pinggang, lenguh badan dan cepat penat. Tapi tak sangka pula dapat kesan lain iaitu kulit makin cantik. Betul-betul Shaklee effect nih.. 😀

Shaklee ni berkesan lah kat aku.. sebelum ni memang try juga vitamin lain.. tapi tak boleh nak maintain…

Kalau ada yang ambil suplemen jenama XXX tapi masih tak nampak hasilnya apa kata tukar kepada jenama Shaklee pula. Nak kata produk Shaklee ni mahal takda lah pula. Kalau dibandingkan dengan jenama lain harga mungkin lebih kurang je. Tapi kesannya bukan setakat lebih kurang. Banyak perbezaannya. Hanya mereka yang dah cuba Shaklee jer faham. Sebab tu kami yang dah cuba ni suka berkongsi pengalaman masing-masing. Biar lebih ramai lagi yang dapat manfaat seperti mana yang kita orang dapat.

Saya nak ko...

Jom Baca Lebih Lanjut.......