vitamin c tagged posts

Rebut Jualan Akhir Tahun Shaklee 2014

Salam pembaca

jualan-promosi-shaklee-akhir-tahun-2014

Y.E.S. Year End Sale.

Yeahh… Sinonim sangat perkataan Y.E.S ni bila sampai hujung tahun kan. Banyak betul jualan murah sana sini. Clearance Sale, Warehouse Sales, Stock Clearance, Bazaar Sales dan macam-macam lagi perkataan yang kreatif untuk tarik perhatian pembeli untuk beli barang yang ditawarkan. Kalau lah duit dalam poket kita ni berkepuk-kepuk memang nak borong semua barang. Hahaha.. Sabar-sabar.. Kena kawal nafsu bila tengok poster jualan murah. Nak beli barang kena buat senarai dulu. Bila nak beli ikut keperluan dan keutamaan.

Bila bab kesihatan ni ramai yang tak ambil berat sangat. Susah sangat nak keluarkan duit untuk berbelanja demi kesihatan. Antara alasannya ‘belum sakit lagi’. Padahal dah macam-macam kempen dari pihak yang bertanggungjawab untuk memberi kesedaran betapa pentingnya konsep ‘mencegah lebih baik daripada merawat‘. Kos rawatan berganda-ganda lebih mahal berbanding kos mencegah...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Vitamin C Shaklee Yang Murah Lagi Miracle

Salam pembaca,

Jangan boring ya kalau selalu terbaca testimonial pengguna Shaklee yang berpuas hati lepas mengamalkannya secara konsisten. Lebih-lebih lagi bila badan tu serasi selepas mencuba Shaklee dan terus guna sampai sekarang. Bila customer bagi tahu ada perubahan selepas makan Shaklee (selalunya selepas sebulan), hati ni berbunga-bunga rasanya. Mestilah suka kan sebab dapat bantu mereka mengurangkan masalah yang dihadapi. Yang ada masalah terlebih berat, berjaya turun. Yang ada masalah dengan kulit tak cantik, nampak lebih bersih dan cantik. Yang ada masalah bacaan kencing manis, ada perubahan bacaan dan turun sedikit. Yang tinggi bacaan kolestrol pula, turun juga sedikit. Alhamdulillah.. Syukur dapat respon positif dari mereka. Respon macam ni nilainya lebih tinggi daripada keuntungan yang diperolehi setiap bulan. 🙂

Baru-baru ni saya singgah blog Suria Amanda, saya terbaca entri dia tentang pengalaman dia ambil Vitamin C Sustain Release Shaklee...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Vitamin C SR Shaklee Rasa Macam Makan Oren

Salam pembaca,

Salah satu vitamin Shaklee kegemaran saya ialah Vitamin C SR 500mg.. Saya makan sebab nak kurangkan masalah sinus yang selalu terjadi setiap pagi.. Setiap kali bangun tidur jer macam ada binatang dalam hidung dan rasa gatal yang amat sangat.. Lepas tu automatik akan terus bersin tanpa berhenti dan keluar lah hingus yang berwarna putih.. Stress betul dibuatnya..

Masalah sinus sebenarnya ada pada setiap orang.. Sama ada teruk atau pun tidak.. Saya pula ada sinus disebabkan oleh sejarah keluarga iaitu abah saya.. Apa boleh buat, keturunan katanya.. Hehe…

Kalau orang lain makan vitamin C untuk cantik, saya makan vitamin C untuk kurangkan masalah sinus.. Nak cantik dah minum ESP setiap pagi.. Hehe.. Lepas seminggu makan tahap bersin berkurangan dari 10 kali ke 2,3 kali.. Kemudian selepas sebulan pula daripada setiap hari jadi 2,3 hari jer dalam seminggu.. Ok lah tu.. Asalkan bukan setiap hari dan bukan banyak kali.. Ada juga lah perubahan nya..

Vitamin C SR Shaklee Rasa Oren

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Kenapa Semua Orang Berebut Beli Vitamin C Shaklee?

Salam pembaca,

Fenomena Vitamin C Shaklee dah kembali… Setahun menghilang, sekarang menjelma… Bila menjelma cuma 3 hari sahaja.. Lepas tu stock habis.. Tak tau bila pula nak re-stock.. Nanti bila dah re-stock nanti tak tau pula berapa lama boleh bertahan.. Ya ampun… Kuatnya penangan Vitamin C Shaklee nie.. Semua orang berebut nak dapatkannya.. Termasuk lah saya sendiri.. Hehe.. Sempat juga beli untuk makan sendiri dan untuk dijual kepada sesiapa yang berminat..

  vitamin-c-shaklee-vitamin4kesihatan

Tapi kenapa semua orang berebut beli Vitamin C Shaklee?

Mungkin salah satu sebab nya ialah viral testimonial daripada pengguna terutama dari segi kecantikan.. Ramai sangat yang berpuas hati selepas ambil Vitamin C Shaklee.. Rata-rata respon daripada pengguna bagi tau dapat mengatasi masalah wajah seperti kulit kusam, jerawat, gelap, tona wajah tidak sekata, kulit kering, parut kesan jerawat dan lain-lain lagi.. Kesan nya lebih kurang dikatakan sama seperti mengambil suntikan vitamin C..

Kalau bercakap pasal kebaikan vitamin C...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Rahsia Wajah Lebih Cantik dan Muda Dengan Shaklee

Salam pembaca,

Promosi Shaklee bulan Oktober nie sangat mengujakan bagi mereka yang OBSES TENTANG CANTIK. Ada yang rasakan perlu tampil cantik untuk nampak lebih berkeyakinan, ada yang perlu kelihatan cantik untuk pikat hati suami, ada yang perlukan cantik demi kerjaya. Agak-agak korang kenapa perlu tampil cantik? Secara peribadi, bagi saya tampil cantik itu penting sama ada cantik  penting dan yang paling penting sekali cantik dalam. Kalau dalam cantik, maka luar pun cantik jugak lah kan.. Betul tak..?

jutawan shaklee

Cantik dalam dari sudut kesihatan boleh di kaitkan dengan sel-sel di dalam badan.  Hampir keseluruhan badan kita diliputi oleh sel antaranya sel kulit, sel otak, sel darah, sel kuku, sel DNA dan lain-lain. Apabila sel-sel badan ini dibekalkan dengan nutrisi yang cukup, berkhasiat dan lengkap maka boleh memberikan kesihatan yang baik...

Jom Baca Lebih Lanjut.......