vivix shaklee tagged posts

Promosi Shaklee Julai 2015

Salam pembaca,

Selamat datang bulan Julai 2015. Ada yang menantikan promosi terbaru produk Shaklee? Untuk pengetahuan semua sepanjang bulan ini Shaklee menawarkan pembelian super jimat bagi produk kesihatan B-Complex, Vivix Shaklee dan Vitalea for Children.

promosi-produk-shaklee-bulan-julai-2015-vitamin-4-kesihatan

Ketiga-tiga produk ni antara produk terbaik keluaran Shaklee. Lebih-lebih lagi Vivix Shaklee yang juga dikenali “Tonik Ajaib” yang telah banyak membantu pesakit-pesakit kronik seperti penghidap kanser, kencing manis serta pesakit jantung mengembalikan tahap kesihatan mereka dengan lebih baik. Bagi perokok tegar yang ingin berhenti merokok, Vivix sangat membantu menangai masalah ketagihan merokok dan seterusnya terus berhenti daripada menghisap rokok.

Manakala B-Complex pula menjadi pilihan utama bagi ibu yang sedang hamil. Ini kerana B-Complex Shaklee dilengkapi dengan 8 jenis vitamin B termasuk asid folik yang sangat diperlukan oleh ibu hamil untuk membantu perkembangan bayi yang sihat...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Promosi Vivix Shaklee Julai 2014 Hanya Untuk Ahli Shaklee

Salam pembaca,

Rasanya macam tak sampai setahun Shaklee umumkan promosi Beli 6 Percuma 1 untuk produk Vivix. Tup tup bulan ni dapat memo promosi Julai ialah Vivix Shaklee. Fuhh… Ini memang peluang baik bagi penggemar Vivix. Lebih-lebih lagi yang mereka yang mempunyai masalah kesihatan seperti kencing manis, darah tinggi, asthma, kanser dan pesakit SLE. Kalau nak kelihatan cantik cara semulajadi tanpa kesan sampingan memudaratkan seperti botox pun sangat-sangat lah sesuai. Jadi kalau ada yang melepas nak beli Vivix masa harga promosi bulan December tahun lepas boleh beli pada bulan ni.

Untuk mengelakkan sebarang kekeliruan, harga promosi ni khas untuk mereka yang dah daftar menjadi ahli Shaklee. Harga jualan runcit bagi sebotol Vivix ialah RM475. Tapi kalau jadi ahli dapat lah harga terbaik dari gudang, harga runtuh, harga jimat, harga menjunam dan sebagainya. Nampak tak betapa bestnya jadi ahli Shaklee nie? Walaupun jadi ahli sekadar untuk makan sendiri tapi boleh dapat macam-macam ben...

Jom Baca Lebih Lanjut.......