vmy2014 tagged posts

Menghabiskan Cuti Tahunan Jalan-Jalan ke Langkawi #VMY2014

Salam pembaca,

Minggu ni ada dua cuti umum dalam masa seminggu.. Esok 14 Januari adalah hari Maulidur Rasul yang akan disambut oleh umat Islam, manakala hari Jumaat pula sambutan Thaipusam bagi agama yang beragama Hindu.. Alang-alang dah ada dua cuti umum nie boleh lah ambil cuti untuk seminggu.. Lagi pun cuti tahun lepas masih ada baki sebanyak 8 hari.. Oleh kerana cuti nak kene clear kan sebelum bulan Mac, elok kita ambil cuti awal-awal.. Betul tak..? Hehehe… Jadi nak pergi mana..? Cuti-cuti Malaysia ke Langkawi… ๐Ÿ™‚

Kepada pengunjung blog yang ingin bertanya dan membeli produk Shaklee masih boleh bertanya seperti biasa.. Untuk respons yang lebih cepat boleh Call/Sms/Whatsapp terus di 012-3257744.. Pertanyaan melalui email atau order secara online mungkin ada di balas lambat sedikit.. Insya-allah segala persoalan dan pertanyaan dari anda saya akan balas secepat mungkin.. ๐Ÿ™‚

Untuk rakan-rakan blogger sekalian, mintak maaf lah tak dapat nak jalan-jalan blog korang baca info-info yan...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Azam Tahun Baru 2014

Salam pembaca,

Pejam celik, bangun tidur… Esok dah masuk tahun baru 2014.. Rasa macam sekejap jer masa berlalu.. Sedar-sedar je dah penghujung tahun.. Apa yang sinonim setiap kali nak masuk tahun baru? Persediaan sekolah anak-anak kah..? Hehe… Bagi yang dah bergelar ibu bapa itu sudah semestinya.. Tapi secara amnya mesti berkaitan dengan azam tahun baru..

Kalau buat senarai untuk azam baru memang panjang.. Biasalah bila berangan macam-macam yang kita inginkan.. Tapi tak salah jika kita buat senarai tersebut.. Sekurang-kurangnya boleh dijadikan sebagai matlamat hidup kita.. Salah satu impian saya untuk tahun 2014 ialah untuk menawan gunung-ganang dan bukit-bukau di Malaysia.. Nak meredah masuk ke dalam hutan dan menikmati alam semulajadi.. Escape to nature katanya.. ๐Ÿ™‚

Salah satu sebab kenapa pelancong luar suka datang ke Malaysia ialah negara kitaย  mempunyai hutan tropika yang sangat cantik dan masih terpelihara....

Jom Baca Lebih Lanjut.......