Slide # 1
 

Vitamin C Shaklee Yang Murah Lagi Miracle

Salam pembaca,

Jangan boring ya kalau selalu terbaca testimonial pengguna Shaklee yang berpuas hati lepas mengamalkannya secara konsisten. Lebih-lebih lagi bila badan tu serasi selepas mencuba Shaklee dan terus guna sampai sekarang. Bila customer bagi tahu ada perubahan selepas makan Shaklee (selalunya selepas sebulan), hati ni berbunga-bunga rasanya. Mestilah suka kan sebab dapat bantu mereka mengurangkan masalah yang dihadapi. Yang ada masalah terlebih berat, berjaya turun. Yang ada masalah dengan kulit tak cantik, nampak lebih bersih dan cantik. Yang ada masalah bacaan kencing manis, ada perubahan bacaan dan turun sedikit. Yang tinggi bacaan kolestrol pula, turun juga sedikit. Alhamdulillah.. Syukur dapat respon positif dari mereka. Respon macam ni nilainya lebih tinggi daripada keuntungan yang diperolehi setiap bulan. 🙂

Baru-baru ni saya singgah blog Suria Amanda, saya terbaca entri dia tentang pengalaman dia ambil Vitamin C Sustain Release Shaklee. Selepas 3 bulan konsisten makan vitamin C katanya ada perubahan ketara yang dapat dia lihat dan rasa. Hehe.. One word dia bagi –> MIRACLE..  Walaupun dia bukan customer saya, tapi gembira dapat respon positif macam ni. Komen-komen dari follower dia pun buat saya tersenyum. Nak tau lagi cer terjah kat SINI.

testimonial-vitamin-c-shaklee-untuk-kulit-cantik-vitamin4kesihatan

Berapa harga vitamin C ? Ramai juga yang terkejut bila diberi tahu harga sebotol Vitamin C 500mg Shaklee ialah RM 92.50. Jika dibandingkan produk yang sama dari syarikat lain harganya tak sampai RM50. Memang nampak mahal lagi vitamin c Shaklee. Tapi cuba periksa pula sebotol vitamin C Shaklee ada berapa biji? Ya, betul sebotol Vitamin C Shaklee mengandungi 180 biji. Memang banyak dan boleh tahan sehingga 6 bulan. Cuba kita kira pula kos sebiji vitamin c. Eh, cuma RM0.50 sahaja. Murah kan.. Harga sebiji oren pun dah dekat RM1. Sedangkan khasiat sebiji vitamin C bersamaan dengan 7.5 biji oren. Fuhh, memang berbaloi lah..!

harga-vitamin-c-shaklee-500mg

Suatu masa dulu vitamin C Shaklee pernah hilang dekat setahun. Tapi sekarang ni tak perlu risau, stok vitamin C sentiasa ada di HQ Shaklee. Kalau ada yang nak cuba vitamin C boleh lah order dari saya. Dengan sistem online Shaklee, penghantaran boleh dibuat diseluruh Malaysia. Kalau nak c.o.d pula saya boleh hantar terus ke tangan anda sekitar Shah Alam, Subang Jaya, Bangsar, Pantai Dalam atau pun Petaling Jaya.

p/s: cuma RM0.50 sahaja untuk cantik dan sihat. Jimatnya..!

Disclaimer:
* Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah. Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Follow Cheq Eem on Google+!

iR Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

7 comments to Vitamin C Shaklee Yang Murah Lagi Miracle

  • sobri  says:

    wah produck yang sangat hebat..
    rugi klau x beli..
    terima kasih bkongsi sis 😛

    • Cheq Eem  says:

      vitamin C bukan setakat untuk cantik jer… tapi untuk prevent kanser, berhenti merokok, sembuh luka dgn cepat.. mcm2 lagi… 🙂

  • Khir Khalid  says:

    Kebanyakkan supplimen & produk2 kesihatan yg lain bnyk campuran.. sbb tu ianya murah. Kandungan aslinya kurang… Shaklee mengutamakan pati yg asli.. sbb tu ia mahal sikit yg sebenarnya tak mahal jika dilihat dari segi kualiti & kuantiti bahannya yg asli… t kasih atas perkongsian info yg bermanfaat ni Cheq Eem.. 🙂

    • Cheq Eem  says:

      t.kasih khir sebab sudi beri pandangan tentang produk shaklee… nampaknya khir pun dah arif pasal produk shaklee.. hehehe….. pada saya harganya mampu utk dibeli oleh semua orang untuk menjaga kesihatan.. 🙂

  • hannyabdullah  says:

    Insaallah..lepas habis Vit C yang ada ni sis akan cuba pulak Vit c shaklee ni…tungguuuu

    • Cheq Eem  says:

      jangan tak cuba vit c shaklee nie… lebih umpphh dari yang lain.. hehe… 🙂

  • Sheila Salim  says:

    Assalamualaikum, heee tengah nak consume masa berpantang nanti. heee bagus juga, jadi kolagen untuk badan ~~~~

Isikan Komen Anda Disini